4 Mart 2019 Pazartesi

Tuvalet kağıdı iş imi garip mi geldi?

Modern tasarımların geniş yer kapladığı, özgün ve sıra dışı ürünlere yoğun talebin olduğu günümüz dünyasında yaratıcı gücünü fazlasıyla kullanan insanoğlunun tasarımları sonucu her yeni gün onlarca farklı ürünle karşılaşmak mümkün.
Hızlı üretim ve aynı oranda hızlı tüketim, firmalar arasında hızla ilerleyen rekabet ortamı ve herhangi bir ürün ya da hizmetin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için olmazsa olmaz olan reklam sektörü her geçen gün biraz daha büyüyor.
Peki trendy reklam modelleri neler? Şimdi sıkı durun çünkü yeni bir reklam çeşidini sizinle paylaştığımızda ilk anda ne kötü bir fikir diyebilirsiniz.  Ama bu reklam fikrini ileri süren kişi geçtiğimiz yıl en iyi girişimciler arasında yerini aldı. Bu yeni reklam fikri; ‘’tuvalet kağıdına reklam alma’’ Nasıl olur dediğinizi duyar gibiyiz. Ama bahsettiğimiz reklam işi gerçek ve oldukça tutulan bir reklam çeşidi. Reklamlar tuvalet kağıdı üzerine desen olarak baskılanarak eşi benzeri olmayan bir yöntem aracılığı ile tüketicilere sunuluyor.

İnsanlara ulaşmak, üretilen mal ve hizmetin eğlenceli bir yöntemle pazarlanmaya çalışılması son derece sevimli görünüyor. Henüz ülkemizde yaygın olmayan bu yöntem hakkında araştırma yaparak ilginç ve çok yeni bir girişimcilik örneği sergileyebilirsiniz. Detaylar hakkında bilgi almak için internette araştırma yapmanız gerekir. Yeni iş fikirleri ülkemizde çok tutulduğunu göz önünde bulundurursak ne kadar kazanabileceğinizi tahmin edersiniz. Öncelikle numune tuvalet kağıtları üretmelisiniz.

Bu birbirinden değişik renk ve desenlerdeki tuvalet kağıtlarını internette kendinize açacağınız bir blog ya da site aracılığı ile satabilir ve tanıtımını yapabilirsiniz, seçim sizin. Fakat emin olun ki bu tasarım harikası tuvalet kağıtları dikkat çektiği için satmakta hiç zorlanmayacaksınız. Şimdiden kolay gelsin.

daha fazla iş fikirleri için: https://www.iyifikir.gen.tr/is-fikirleri/