11 Mart 2019 Pazartesi

sampi bayilik veriyor mu

1989 yılında kurulan ve 2008 yılından bu yana franchise vermeye başlayan Sampi Pide, Sampi Gıda Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş Firmasına ait bir kuruluştur. Merkezi İstanbul’ da yer alan ve günümüzde kırk beş adet bayisi bulunan Sampi Pide franchise vermeye devam edecektir. Franchise için gerekli olan koşullar aşağıda belirtilmiştir;

–         Franchise giriş bedeli 25 Dolar

–         Ortalama İşletme Sermayesi yaklaşık 250 bin Lira + KDV

–         Reklam katılım payı % 0

–         Sürekli franchise bedeli (royalty) % 6

–         Girişimciye verilen destekler; eğitim, el kitabı, bölge koruması, yer seçimi, proje ve reklam desteği, mal temini, pazarlama, personel temini.

–         Franchise için uygun şehirler; tüm Türkiye, Orta Doğu ve Körfez Ülkeleri.

–         Franchise adayında aranan özellikler; girişimci ruh, başarma isteği, gerekli olan yatırımı karşılayabilecek maddi altyapı ve mental performans, itibarlı ve başarılı bir ticari hayat, hijyen konusunda hassasiyet, takım çalışmasına yatkınlık, organizasyon yeteneği.

–         Bayilik veren firmalar için uygun yer seçimi; yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üstü prestijli ve işlek bir yer, sinema, okul veya dersane yakını, paket servis yapmaya elverişli yerler, alışveriş merkezleri.

–         Girişimci adaylarına açılan şubeler anahtar teslim olarak verilmektedir. Açılış süreci boyunca ve sonraki süreçte operasyon ve pazarlama konusunda şubeler desteklenmekte ve merkez tarafından sık sık ziyaret edilerek kalite kontrol ve müşteri memnuniyeti denetimi sağlanmaktadır.

Çok daha fazla bayilik fırsatı için : https://www.iyifikir.gen.tr/bayilik/