2 Ocak 2019 Çarşamba

Leptoplar yeni iş yeriniz olabilir

Son yıllarda teknolojinin insan hayatındaki yeri ve önemi her geçen gün artıyorken bilgisayarların da insanın ayrılmaz bir parçası haline gelmesi ve adeta eli ayağı olması çok da sürpriz sayılmaz. Hem evde hem de iş ortamında bu kadar haşır neşir olduğumuz laptop netbook, veya notebooklar için harcadığımız enerji de tartışılmazdır. Her gittiğimiz yere götürmek ihtiyacı duyduğumuz için elimizde ekstra ağırlık yapması bir yana kullanımı sırasında eğilip bükülmek zorunda kalmamız da cabası.
Doğru konumlandırıl mayan bir bilgisayarın insan sağlığı üzerinde yarattığı olumsuz etkileri artık herkesçe bilinmektedir. Bel fıtığı, boyun fıtığı gibi insanın yaşam kalitesini düşüren sağlık sorunlarına sebep olduğu sürekli uzmanlar tarafından gündeme getirilirken bu ihtiyaçtan hareketle yeni iş fikirleri de geliştirilmektedir. Bunlardan biri de laptop masalarıdır. Üretimi son yıllarda artan bu masalar sayesinde laptopunuzu masada veya dizinizin üzerinde doğru şekilde konumlandırmamız ve göz hizasında kullanmanız mümkün olabilmektedir. Ayrıca yerden tasarruf etmek ve mouse ile klavyeyi kullanırken sıkıntı yaratmaması da sağladığı avantajlar arasındadır. Böylesine kullanım kolaylığı sağlayan bu masalar sayesinde sırtınızda oluşacak her türlü ağrının önüne geçmeniz mümkün olurken uzun süre çalışabilmemiz için gerekli konfor da sağlanmış olmaktadır. Piyasada çoğunlukla metal olarak üretilen bu masalar için artık yeni bir doku kazandırılarak ahşap versiyonları tasarlanmaya başlanmıştır.
 Doğal bir malzeme olması ve gerek dokusu gerek sağlamlığı bakımından daha kullanışlı ve şık algılanması tercih edilirliğini arttıran en önemli özellikleridir. İşçiliğin ucuz olduğu Uzak doğu ülkelerinden ithal edilerek piyasaya sunulabileceği gibi ahşap malzemeden marangozhane ve imalathanelerde yapılabilecek bu masalar sayesinde yeni bir iş alanı oluşturmak da mümkün olabilmektedir. Sunduğumuz yeni iş fikri ile siz de piyasanın ihtiyaç duyduğu bu fonksiyonel ürünün üretilmesi veya pazarlanması aşamasında bulunarak kazanç sağlayabilir ve girişimci ruhunuzu harekete geçirebilirsiniz.
kaynak: https://www.iyifikir.gen.tr/is-fikirleri/